PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Rakitska cesta 43, Rakitje
HR-10437 Bestovje

Telefoni:
(01) 33 25 968
(01) 33 25 969
(01) 33 25 971
(01) 33 25 973
(01) 33 25 974

Telefaks:
(01) 33 25 972

panon-trade@panon-trade.hr

 

Certifikat ISO 9001:2008Certifikat ISO 9001:2008 Politika kvalitete - Panon trade d.o.o.Politika zaštite okoliša - Panon trade d.o.o.

Sistem za humano vezanje pacijenata

SEGUFIX - system

Vrlo često, medicinsko osoblje ima problem sa tzv. nemirnim pacijentima koji ne smiju mijenjati položaj tijela ili drugih organa tijela (ruke, noge) ili napuštati krevet.

Segufix sistem je razvio niz varijanti za sigurnost bolesnika, u krevetu, na invalidskim kolicima, foteljama za sjedenje i slično.

Remenje je izrađeno iz čvrstih materijala, obloženo mekom podlogom koja sprečava moguće ozljede bolesnika ili oštećenja na tijelu, rukama i nogama.

Lagano se pričvrste na krevet, a patent lokot sa magnetnim ključem omogućava brzo i lagano zaključavanje i otključavanje.

Svi naši kreveti imaju mjesta za fiksiranje remenja.

SEGUFIX - systemSEGUFIX - systemSEGUFIX - systemSEGUFIX - systemSEGUFIX - system

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Belimed - oprema za sterilizaciju Novak-M - kolica, pregledni stolovi, stretcheri, stolovi za masažu, terapeutski stolovi, stolovi za pedikuru Silentia - paravani Sterigerms - uređaji za obradu infektivnog otpada Borcad - stolovi za porode Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.