PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Rakitska cesta 43, Rakitje
HR-10437 Bestovje

Telefoni:
(01) 33 25 968
(01) 33 25 969
(01) 33 25 971
(01) 33 25 973
(01) 33 25 974

Telefaks:
(01) 33 25 972

panon-trade@panon-trade.hr

 

Certifikat ISO 9001:2008Certifikat ISO 9001:2008 Politika kvalitete - Panon trade d.o.o.Politika zaštite okoliša - Panon trade d.o.o.

Internističke i specijalističke ordinacije

Novak M stolovi za preglede pacijenta

Novak M stolovi za preglede pacijenta

Internistički stolovi za pregled pacijenta. Proizvede se u verziji kao:Novak M stolovi za preglede pacijentaNovak M stolovi za preglede pacijenta

Novak M terapeutski stol M8 EXCLUSIVE

Novak M terapeutski stol M8 EXCLUSIVE - PANON TRADE d.o.o.

Proktološki stol GOLEM

Proktološki stol GOLEMProktološki stol GOLEMProktološki stol GOLEM

Stol je namijenjen pregledu pacijenata u ležečem i klečećem položaju. Njegova konstrukcija omogućava laganu promjenu pozicija sa posebnim pažnjom na udobnost i uporabljivost stola za pacijenta i liječnika.

Ležna ploha je široka 600 mm i pokrivena perivom presvlakom. Podijeljena je na ručno nastavljiv dio za glavu, dio za tijelo i nožni dio koji se može ručno  preklopiti ili skinuti. Dužina ležaja je 1950 mm.
Visinska regulacija pomoću elektromotora od 640 – 940 mm isto kao i Trendelenburg položaj ako je u opciji. Sve radnje je moguće izvoditi pod punim opterećenjem stola. Upravljanje elektromotorima se vrši pomoću ručnog upravljača.

Nosivost stola je 150 kg. Stol je stacionaran na podesivim nožicama.
Oko uklonivog nožnog dijela nalaze se EURO-nosači na koje je moguće pričvrstiti malu stepenicu za klečanje ili držače nogu. U standardnu opremu je uključen i potporni valjak. Nosač role za papir se nalazi ispod leđnog dijela. Mogućnost izbora boja presvlake.

Novak M masažni stol SXL

Novak M masažni stol SXL - PANON TRADE d.o.o.

Oprema za specijalističke ordinacije MIDMARK

Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.

U ovom programu nudimo:

Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.Oprema za specijalističke ordinacije - PANON TRADE d.o.o.

Stolica za vađenje krvi BON

Stolica za vađenje krvi BON

Stolica za vađenje krvi koja se lako postavlja u željeni položaj sa mogućnošću hitnog postavljanja u roku 4 sekunde u položaj trendelenburg putem nožne papučice. Visina stolice je takva da omogućava lagan pristup pacijenta na nju.

Modeli stolica su fiksne visine sa kotačima ili bez njih i osloncima za ruke koji su sinhrono namjestivi ili su pričvršćeni na šinu i mogu se skidati. Nosač role papira je u standardu stolica. Održavanje i čišćenje je lako zbog vitkih i glatkih površina.

Stolica za vađenje krvi DENEO

Stolica za vađenje krvi DENEO

Stolica za vađenje krvi fiksna ili sa hidrauličkim namještanjem visine od 51 – 71 cm. Integrirani oslonci za ruke. Baza stolice okrugla , jamči visoku stabilnost, sa mogučnošću rotacije za 360°. Ležna ploha izvedena u jednom dijelu i anatomski oblikovana. Ispod ležne plohe cirkularni klizač pomoću kojeg se stolica može postaviti i u ležeći položaj.

Patent  „sit´n go“ omogućava pacijentu lagan pristup na stolicu te lako silaženje nakon zahvata.
Stolica tapecirana antibakterijskom perivom, negorivom presvlakom u boji po izboru. Nosivost stolice 200 kg.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Belimed - oprema za sterilizaciju Novak-M - kolica, pregledni stolovi, stretcheri, stolovi za masažu, terapeutski stolovi, stolovi za pedikuru Silentia - paravani Sterigerms - uređaji za obradu infektivnog otpada Borcad - stolovi za porode Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.