PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Rakitska cesta 43, Rakitje
HR-10437 Bestovje

Telefoni:
(01) 33 25 968
(01) 33 25 969
(01) 33 25 971
(01) 33 25 973
(01) 33 25 974

Telefaks:
(01) 33 25 972

panon-trade@panon-trade.hr

 

Certifikat ISO 9001:2008Certifikat ISO 9001:2008 Politika kvalitete - Panon trade d.o.o.Politika zaštite okoliša - Panon trade d.o.o.

Kreveti za domove umirovljenika i njegu u kući

CONTEMPORA

Contempora - PANON TRADE d.o.o.

Podešavanje visine kreveta i ostalih pozicija ležne plohe te nagiba TR/ATR vrši se uz pomoć elektromotora.
Ležna ploha četverodjelna, izrađena je od navarene čelične mreže, uklonivih plastičnih panela ili specijalnog fleksibilnog sistema za komforno ležanje.

SENTIDA

Krevet SENTIDA

Krevetom Sentida proizvođač Wissner-Bosserhoff nastavlja uspješnu priču s vrlo niskim krevetima za njegu. Sa svojim bezkompromisnim i konzistentnim dizajnom ovaj model kreveta postavio je inovativne standarde što se tiče visinske regulacije, udobnosti, mobilnosti i sigurnosti.

Zbog svog jedinstvenog 3-stop sistema patentiranih ograda, krevet za njegu Sentida smanjuje rizik od pada s kreveta i s time povezanih ozljeda. To uvelike povećava sigurnost tijekom noći pogotovo za nemirne pacijente.

Mogućnošću odabira raznih modela ovog kreveta može se udovoljiti sirokom rasponu zahtjeva.

MOVITA

Krevet Movita

Krevet za njegu MOVITA predstavlja rješenje za uređenje soba za one institucije koje su ograničene malim budžetima, ali s druge strane imaju visoke standarde i traže kvalitetu.

Krevet je električan, pokretan na 4 kotača s ogradama koje mogu biti jednodijelne ili 4-dijelne te pruža potpunu udobnost čak i nižim pacijentima zbog mogućnosti vrlo niskog spuštanja do 37 cm visine.

ELEGANZA 1

Krevet ELEGANZA 1

U potpunosti električno prilagodljiv, Eleganza 1 univerzalni krevet dizajniran je za standardne bolničke odjele.

Eleganza 1 posebno se ističe svojom dodanom vrijednošću.

Predstavlja još jedan korak prema stvaranju parametara koji nadilaze standard i čini sofisticirane funkcije.

Prednosti kreveta

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Belimed - oprema za sterilizaciju Novak-M - kolica, pregledni stolovi, stretcheri, stolovi za masažu, terapeutski stolovi, stolovi za pedikuru Silentia - paravani Sterigerms - uređaji za obradu infektivnog otpada Borcad - stolovi za porode Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.