PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Rakitska cesta 43, Rakitje
HR-10437 Bestovje

Telefoni:
(01) 33 25 968
(01) 33 25 969
(01) 33 25 971
(01) 33 25 973
(01) 33 25 974

Telefaks:
(01) 33 25 972

panon-trade@panon-trade.hr

 

Certifikat ISO 9001:2008Certifikat ISO 9001:2008 Politika kvalitete - Panon trade d.o.o.Politika zaštite okoliša - Panon trade d.o.o.

O nama - PANON TRADE d.o.o.

PANON TRADE d.o.o. - objekt u Rakitju

Djelatnost Panon trade d.o.o. je
usmjerena prvenstveno na opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova.

Veliki broj principala sa različitim proizvodnim programima, osigurao
nam je mogućnost opremanja
najrazličitijih zdravstvenih objekata po sistemu „ključ u ruke“.

Zahvaljujući aranžmanima sa našim principalima o ekskluzivnom zastupstvu i distribuciji za tržište cijele bivše Jugoslavije, danas smo lideri na tržištu regije.

Imamo tvrtke u Srbiji i Bosni i Hercegovini, a zastupnike u Sloveniji, Makedoniji i Crnoj Gori.

TRADICIJA

Već 20 godina u službi smo zdravlja i dobrobiti ljudi, majkama pomažemo da na svijet donesu zdravu i sretnu bebu, bolesnicima pomažemo da se ugodnije osjećaju u bolničkoj sobi i da brže ozdrave, starim i nemoćnim osiguravamo ugodne umirovljeničke dane u lijepom ambijentu domova za starije i nemoćne.

Opremili smo najznačajnije objekte u regiji, Kliničke bolničke centre, Kliničke bolnice, Rodilišta, Dijalize, Rehabilitacijske centre, Domove za starije i nemoćne, Centre za palijativnu skrb…

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Ulažemo napore da budemo prepoznati kao društveno odgovorna kompanija. Činimo sve kako bismo djelovali na održiv način – ekonomski, društveno i vezano uz zaštitu okoliša – u najboljem interesu dugoročnog uspjeha za našu kompaniju i njezine interesne i društvene skupine.

Dajemo prednost poslovnim partnerima, dobavljačima i izvođačima koji su usklađeni s našim poslovnim ponašanjem i dijele naše socijalne i ekološke vrijednosti.

KOMPETENTNOST

Nositelji smo certifikata ISO 9001:2008 i 14001:2004 što dovoljno govori o sistematičnom pristupu i poštivanju procedura i postupaka.

To je dodatna garancija našim kupcima da su odabrali najboljeg dobavljača, a time dobili i partnera za dugoročnu suradnju.

Naših 20 godina djelovanja na tržištu, znak je da stalno uspješno razvijamo i ulažemo u tržište, u naše dobavljače i kupce, a posebno u naš kadar koji servisira sve zahtjeve naših kupaca.

Svojim kupcima garantiramo opremu najvišeg nivoa, proizvedenu najmodernijom tehnologijom naših principala koji posjeduju sve certifikate – ISO, TUV, EN, CE.

Svi naši serviseri su certificirani i na raspolaganju su korisnicima naših proizvoda 24 sata na dan.

U našem sjedištu u Rakitju pokraj Zagreba, imamo skladišni prostor, izložbeno-edukativni i servisni centar.

VIZIJA

Naša okrenutost je isključivo pacijentu i njegovom bržem ozdravljenju, ugodnijem boravku u zdravstvenoj i socijalnoj ustanovi.

Etičnost i timski rad svih zaposlenika treba osigurati trajnu lidersku poziciju u regiji. U tu svrhu ćemo koristiti sve vlastite resurse i resurse naših principala.

Prioritet ćemo uvijek davati izvrsnosti, kvaliteti i socijalnoj osjetljivosti.

 

Naša lokacija

Panon Trade d.o.o. - lokacija

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Belimed - oprema za sterilizaciju Novak-M - kolica, pregledni stolovi, stretcheri, stolovi za masažu, terapeutski stolovi, stolovi za pedikuru Silentia - paravani Sterigerms - uređaji za obradu infektivnog otpada Borcad - stolovi za porode Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.