PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Rakitska cesta 43, Rakitje
HR-10437 Bestovje

Telefoni:
(01) 33 25 968
(01) 33 25 969
(01) 33 25 971
(01) 33 25 973
(01) 33 25 974

Telefaks:
(01) 33 25 972

panon-trade@panon-trade.hr

 

Certifikat ISO 9001:2008Certifikat ISO 9001:2008 Politika kvalitete - Panon trade d.o.o.Politika zaštite okoliša - Panon trade d.o.o.

Oprema za rodilišta i ginekološke ambulante

Krevet za porode AVE

Krevet za porode AVE - PANON TRADE d.o.o.Krevet za porode AVE - PANON TRADE d.o.o.

Kada za porode u vodi

KADA ZA PORODE U VODI - PANON TRADE d.o.o.

Novak M ginekološki stolac GYN

Novak M ginekološki stolac GYN - položaji stolca

Jednostavnost korištenja te primjena inovativnih rješenja kod ginekoloških stolica linije N čine rad bržim te skraćuju vrijeme pripreme za pregled.

Promišljeno oblikovani detalji omogućavaju nesmetan rad ginekologa te slobodan pristup pacijentici sa svih strana. Sam oblik stolice omogućava lako čišćenje uz minimalnu upotrebu dezinfekcijskih sredstava. Stolica ima namještanja u položaj za pregled pritiskom samo jednog gumba na nožnim komandama koji se može još dodatno prilagoditi. Patentirani držači za noge „duo leg rest“ omogućavaju vaginalne preglede i preglede trbuha uz ispružene noge bez bilo kakvoga dodatnoga namještanja.

Novak M ginekološki stolac GYN - položaji stolca

U ponudi model sa inovativnim osloncima za noge ili sa klasičnim potkoljeničnim držačima sa kotačima ili stabilnim nožicama.

Ginekološki pregledni stol ELITE

Ginekološki pregledni stol ELITE - PANON TRADE d.o.o.

Ginekološki pregledni stol ELANSA

GINEKOLOŠKI PREGLEDNI STOL ELANSA

Ginekološka stolica sa električnim podešavanjem visine od 46 – 106 cm putem nožne pedale. Nizak položaj omogućava lagan pristup na stolicu i invalidnim osobama.

Nagib naslona za leđa se podešava putem plinske opruge. Konstrukcija stolice izrađena od nehrđajućeg čelika AISI 304 zaštićena epoksi bojom. Podnožje stolice sa pokrovom od ABS plastike radi lakšeg čišćenja. Presvlaka sjedala periva, negoriva i može se skidati radi lakšeg pranja i dezinfekcije.

GINEKOLOŠKI PREGLEDNI STOL ELANSA

Nosač role papira u standardu isto kao i izvlačna posuda ispod sjedne plohe. Moguć izbor između potkoljeničnih držača za noge ili držača sa osloncem za stopala.

Ginekološki stol GOLEM

STOL GOLEM GINEKOLOŠKI - PANON TRADE d.o.o.

Stol je namijenjen pregledu pacijenata u ležečem i klečećem položaju. Njegova konstrukcija omogućava laganu promjenu pozicija sa posebnim pažnjom na udobnost i uporabljivost stola za pacijenta i liječnika.

Ležna ploha je široka 600 mm i pokrivena perivom presvlakom. Podijeljena je na ručno nastavljiv dio za glavu, dio za tijelo i nožni dio koji se može ručno  preklopiti ili skinuti. Dužina ležaja je 1950 mm.

Visinska regulacija pomoću elektromotora od 640 – 940 mm isto kao i Trendelenburg položaj ako je u opciji. Sve radnje je moguće izvoditi pod punim opterećenjem stola. Upravljanje elektromotorima se vrši pomoću ručnog upravljača. Nosivost stola je 150 kg. Stol je stacionaran na podesivim nogicama. Oko uklonivog nožnog dijela nalaze se EURO-nosači na koje je moguće pričvrstiti malu stepenicu za klečanje ili držače nogu. U standardnu opremu je uključen i podporni valjak. Nosač role za papir se nalazi ispod leđnog dijela. Mogućnost izbora 20 boja za presvlaku.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Belimed - oprema za sterilizaciju Novak-M - kolica, pregledni stolovi, stretcheri, stolovi za masažu, terapeutski stolovi, stolovi za pedikuru Silentia - paravani Sterigerms - uređaji za obradu infektivnog otpada Borcad - stolovi za porode Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.