PANON TRADE d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PANON TRADE d.o.o.

Rakitska cesta 43, Rakitje
HR-10437 Bestovje

Telefoni:
(01) 33 25 968
(01) 33 25 969
(01) 33 25 971
(01) 33 25 973
(01) 33 25 974

Telefaks:
(01) 33 25 972

panon-trade@panon-trade.hr

 

Certifikat ISO 9001:2008Certifikat ISO 9001:2008 Politika kvalitete - Panon trade d.o.o.Politika zaštite okoliša - Panon trade d.o.o.

Oprema za pranje, dezinfekciju i sterilizaciju

MST-V

MST-V - PANON TRADE d.o.o.

Prolazni parni sterilizator sa vertikalno kliznim vratima sa otvaranjem pomoću elektromotora.

Volumen komore se može birati između 4,6,8 i 12 sterilnih jedinica. Širina sterilizatora je samo 99 cm što je najuže u svojoj klasi, što je pogodno za sterilizacije u kojima nema puno prostora.

Servisiranje uređaja se vrši s prednje i stražnje strane bez potrebe osiguranja prostora za to s bočnih strana. Uređaj izrađen prema svim važećim standardima i smjernicama u sterilizaciji.
Generator pare integriran unutar uređaja.

Proizvođač daje garanciju na komoru sterilizatora od 15 godina.

MST-H

MST-H - Bolnički sterilizator s horizontalnim kliznim vratima

Parni sterilizatori sa automatskim horizontalno kliznim vratima. Veličina komore može biti od 4 – 18 sterilnih jedinica sa jednim ili dvoja vrata.

Uređaji izrađeni u skladu sa najnovijim smjernicama i direktivama u sterilizaciji. Moguće sterilizirati instrumente, tekstil i gumene proizvode pomoću standardnih validiranih programa uz mogućnost prilagođavanja specifičnim potrebama korisnika.

Moderna tehnologija zaslona na dodir osigurava jasan i siguran rad uz praćenje i dokumentiranje svih parametara postupka putem sustava ICS 8535.

Proizvođač daje garanciju na komoru sterilizatora od 15 godina.

WD200

WD200

Uređaj WD 200 je namijenjen za pranje, dezinfekciju i sušenje instrumenata, kontejnera i pribora u zdravstvenim ustanovama, centralnim sterilizacijama i manjim klinikama.

Komora izrađena od nehrđajućeg čelika AISI 316L sa unutarnjim osvjetljenjem. Izrađuje se kao prolazni model sa dvoja staklena vrata sa ručnim otvaranjem. Otvorena vrata služe kao polica kod ulaganja stalaka. Posebno projektiran sustav cirkulacije vode omogućava pranje materijala na stalcima u 6 nivoa
(12 DIN košara).

Širina uređaja samo 680 mm sa servisnim pristupom s prednje i stražnje strane. Sustav dinamičkog punjenja vode automatski podešava količinu vode prema količini materijala na stalku čime dolazi do uštede vode, deterdženta i energije i to do 20% po jednom ciklusu. Uređaj ima 12 tvornički podešenih i validiranih programa koji se mogu mijenjati prema zahtjevima korisnika. Unutar stroja prostor za smještaj 2 spremnika od 10 litara sa sredstvom za pranje i dezinfekciju.

WD425

WD425

Uređaj za pranje, dezinfekciju i sušenje do 3 fleksibilna endoskopa ili instrumenata i ostalog pribora do 8 DIN košara.

Moguće istovremeno prati endoskope raznih proizvođača. Komora izrađena od nehrđajućeg čelika AISI 316L. Uređaj ima jedna otklopna vrata koja služe i kao polica za ulaganje stalaka. Sustav dinamičkog punjenja, snažne pumpe za pranje sa potpunim pražnjenjem te velika snaga sušenja sa HEPA filterom osiguravaju brzo, efikasno i ekonomično korištenje uređaja. Uređaj se izrađuje kao podpultni model ili se može postaviti na postolje koje istovremeno služi za odlaganje sredstva za pranje i dezinfekciju.

WD150

WD150 - visoko kvalitetno pranje

Uređaj WD 150 namijenjen za automatsko pranje, dezinfekciju i sušenje medicinskih instrumenata i pribora. Komora izrađena od nehrđajućeg čelika sa zaobljenim rubovima.

Uređaj ima jedna staklena odklopna vrata koja se ručno otvaraju i zatvaraju a istovremeno služe i kao polica kod ulaganja stalaka.

Mikroprocesorsko upravljanje omogućava izvođenje složenih postupaka za ispunjenje najviših zahtjeva korisnika. Aparat ima 6 tvornički podešenih i validiranih programa a dodatni programi (do 100) se mogu podesiti prema zahtjevu korisnika.

 

WD170 - PANON TRADE d.o.o.

Sustav dinamičkog punjenja vode automatski podešava količinu vode prema količini materijala na stalku čime dolazi do uštede vode, deterdženta i energije i to do 20% po jednom ciklusu. Uređaj izrađen prema svim važećim standardima i smjernicama.

Modeli WD130 i WD150 predstavljaju tehnologiju koja zadovoljava kako ekološke, tako i uvijete ekonomičnosti.

Dokazana dinamika sistema pranja kontrolira performanse pranja i optimalizira količinu vode za svaku fazu pranja.

WD 350, WD 390

WD 350, WD 390 - PANON TRADE d.o.o.

Tunelske mašine za pranje, dezinfekciju i sušenje sa 2 ili 3 komore omogućavaju veliki kapacitet obrade uz korištenje manjeg prostora i širine za ugradnju.

Uz mašine se isporučuju automatski sustavi za ulaganje i izlaganje stalaka sa mogućnošću povratne trake. Automatsko prepoznavanje stalaka i pokretanje adekvatnog programa.

U skladu sa standardom EN ISO 15883.

CS750

WD200

Stanica za pranje, dezinfekciju i sušenje transportnih kolica, kontejnera, OP stolova ili kreveta. Uređaj ima horizontalno klizna zelena staklena vrata koja omogućavaju vizualni nadzor procesa.

Upravljačka ploča na strani punjenja sa jednostavnim i jasnim komandama i prikazom procesnih podataka kao što su preostalo vrijeme izvršenja, spremnost za utovar/istovar ili porukama upozorenja. Servisni prostor moguće smjestiti na lijevoj ili desnoj strani od komore već prema prostoru korisnika.

Sustav u cijelosti zadovoljava normu EN ISO 15883-1/-7.

VAPOFIX

VAPOFIX - parni sterilizator za medicinske proizvode

Vapofix je parni sterilizator sa vertikalno kliznim vratima kapaciteta komore 1 i 1,5 sterilne jedinice. Uređaji mogu biti sa jednim vratima ili prolazni sa dvoja vrata. Uređaj jamči sigurnu i učinkovitu sterilizaciju u skučenim prostorima.

Servisni pristup s prednje i stražnje strane. Integriran elektro – para generator isto kao i kompresor zraka. Izvlačna polica 50 % radi lakšeg ulaganja materijala. Sterilizator izrađen prema svim važećim standardima i smjernicama u sterilizaciji.

Proizvođač daje garanciju na komoru sterilizatora od 15 godina.

Uređaj za izljevanje, pranje i dezinfekciju noćnih
posuda - BLATEX, tip: AF2-60P.G

Uređaj za izljevanje, pranje i dezinfekciju noćnih posuda - BLATEX, TIP: AF2-60P.G

Osnovna izvedba:

Uređaj za izljev, pranje i dezinfekciju noćnih
posuda - BLATEX, tip: AF2-90B.G

Uređaj za izljevanje, pranje i dezinfekciju noćnih posuda - BLATEX, TIP: AF2-90B.G

Osnovna izvedba:

Uređaj za izljev, pranje i dezinfekciju noćnih posuda - BLATEX tip: AF2-45P.G

Uređaj za izljev, pranje i dezinfekciju noćnih posuda - BLATEX tip: AF2-45P.G

Osnovna izvedba:

Uređaj za izljevanje nečiste vode

Uređaj za izljevanje nečiste vode

Osnovna izvedba

Autoklavi i mali sterilizatori

Autoklavi i mali sterilizatori

Autoklavi za sterilizaciju pakiranih i nepakiranih čvrstih ili šupljih instrumenata od nehrđajućeg čelika ili gume na temperaturama od 121°C i 134°C.

Predprogramirani ciklusi sterilizacije.

Autoklavi klase B izrađeni prema standardima ISO 9001 i EN ISO 13485 a usklađeni prema direktivama:  93/42/CE, 97/23/CE, EN 13060, CEI EN 61326-1 i CEI EN 61010-2-40.

Autoklavi i mali sterilizatori

Komora od nehrđajućeg čelika izvedena u jednom komadu bez varenja.

Veličine komore od 6,18,23 ili 60 litara.

Moguće vršiti kontrolne testove Bowie&Dick, Helix i vakumski test.

Ugrađen vlastiti generator pare.

Praćenje i dokumentiranje ciklusa sterilizacije preko displeja na željenom jeziku, integriranog printera ili USB stika.

Osiguranje vode za sterilizaciju priključivanjem na demineralizator ili na sustav reverzne osmoze koji se također isporučuju uz autoklave.

 Ugrađeni rezervoari za čistu i otpadnu vodu.

Punjenje i pražnjenje se vrši automatskom pumpom.

Automatsko zatvaranje vrata.

Autoklavi i mali sterilizatori

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i namještaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Belimed - oprema za sterilizaciju Novak-M - kolica, pregledni stolovi, stretcheri, stolovi za masažu, terapeutski stolovi, stolovi za pedikuru Silentia - paravani Sterigerms - uređaji za obradu infektivnog otpada Borcad - stolovi za porode Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sustavi za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. PANON TRADE d.o.o.